Vas votar socialista, mala bèstia? Part II

|

Vas votar socialista? Vas votar un analfabet funcional doncs. Zapatero no sap ni anglès. Ja no Francès o Alemany, no. Ni l'anglès no sap. Aquesta llengua que tothom ha convingut que és la internacional (és bo que n'hi hagi alguna, això no ho pot negar ningú) i que tan malament sen's dona al nostre país per culpa del desastre de sistema educatiu en la matèria que tenim. Si tu busques feina, sempre hi ha l'anglès pel mig, nivell mig, nivell alt... tan se val, sempre en volen una mica. Si vols ser president del govern no. No fa falta. Em direu que no sabeu a qui podieu votar en funció de les llengues que parla. Jo tampoc, però a ell sabia que no. Ni en aquests quatre anys ha estat capaç de fer un curs accelerat, com fan molts futbolistes, suposadament més imbècils intel·lectualment, quan van a jugar a un nou país.
I què si no sap anglès, podrien dir alguns, l'Aznar fotia molta pena parlant-lo a Georgetown. Sí, però almenys ho intentava. Clar que no seré jo qui defensi Aznar, me'n guardaria prou, però l'esforç l'ha fet i el fa. Continua sent lamentable que hagués arribat a president en aquestes condicions, però almenys no feia (tant) el rídicul. Perquè això és el què passa quan ets president d'Espanya i no saps anglès:



Què deuen pensar al món?

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Benvolgut David:
Saber l'anglès no és garantia de cap qualitat personal, fins i tot un intent d'apendre'l, tampoc ho és. D'això últim en tens la prova amb l'esmentat Aznar.
El que si és important és tenir la llengua pròpia preparada per a resoldre qualsevol eventualitat.

Gustau