Avui, fe d'errates.

Notícia apareguda al diari Avui ahir a les 22:55 hores.

El Reial Madrid ha aconseguit aquest diumenge el seu 31è títol de campió de Lliga, després de la victòria 2-1 a Pamplona contra l'Osasuna.

Després de gairebé tot el partit sense gols, fet que implicava que el Madrid hauria d'esperar fins a la setmana que ve per ficar-se el títol a la butxaca, l'Osasuna s'ha avançat en el marcador al minut 83, amb un gol de Puñal. Al minut 87, de penal, Robben ha igualat el partit, 1-1, però no ha estat fins al minut 889 que Higuaín ha marcat el segon gol per als madridistes i, aleshores sí, l'equip s'ha proclamat campió.

Es tracta del primer títol com a entrenador de l'alemany Bernd Schuster, exjugador del Barça i del mateix Madrid, de 48 anys, que es va fer càrrec de la banqueta madridista el juliol de 2007.

Schuster ha aconseguit conservar el títol conquistat la temporada passada pel tècnic italià Fabio Capello, defenestrat, tot i que va aconseguir la Lliga, a causa de la mediocritat del joc dels madrilenys.

Avui, a les 11:30 del matí, continua igual. Robben no va marcar de penal (ho va fer l'Osasuna minuts abans) i òbviament, els partits no duren 889 minuts. La segona errada pot passar, la primera és increïble que es produeixi. Per molt que s'ho agafin amb desgana, no costa res tornar a llegir el què has escrit un cop acabes.