Ei Ei Ei!

|

Hola a tothom i més concretament a ningú. Enceto el meu blog sobre tot i res, on sempre que pugui aniré esquitxant la pantalla parlant de tot allò que m'interessi o em pertorbi. No especificaré de què parlaré exactament, perquè això ja s'anirà veient sobre la marxa (a més, si algun dia algu llegeix el que escrigui, no crec que vagi a petar a aquest primer post).
El nom que he escollit per titular la bitàcora -com odio aquesta paraula- pot semblar estrany, i de fet ho és, però en certa manera té algun sentit. Els fans del programa Minoria Absoluta de RAC1 de seguida el trobaran.
Estic segur que els primers dies hi haurà moltes entrades. Fins i tot més d'una per dia. Un ritme que decreixerà escandalosament quan faci un temps que l'hagi encetat. La meva intenció és escriure almenys una cosa cada dia. Bé, rectifico, cada dos dies ja estarà bé.

Una abraçada a tots els que hagin tingut la bona intenció de llegir-se aquest primer post. Així doncs, una abraçada a tots els amics, coneguts i saludats (Citytd8tv (c) ).

2 comentaris:

Alegria De La Huerta ha dit...

Molta sort amb les cloïses!

Deivit Tustei ha dit...

Iep! primer missatge!

Endavant les hatxes!