Ronaldinho, aquest gran fill de puta.


Quan Ronaldinho va fitxar pel Barça ningú en donava un duro (no ens enganyem), la gent fins i tot recriminava a Joan Laporta no haver portat a Beckham tal i com havia promès (ja va començar malament aquest home). A partir d'aqui va fer una temporada magnífica i es va guanyar l'estimació de la gent i el "reconeixement" del club. Després d'aquesta temporada en van venir dues en les que molts convindran que hauria pogut guanyar perfectament la Pilota d'Or. Després d'això, però, un nefast Mundial no va acabar d'encendre la llum d'alarma i el Barça es va permetre el luxe de deixar-li fer el què va voler (renovació de contracte i pujada de sou inclosos) durant tota una temporada. A l'acabar aquesta, l'astre brasiler (per dir alguna cosa) ja no va ni anar a la Copa Amèrica, segons deien per poder descansar (WTF¿?), però el cert és que Dunga sabia molt bé el què es feia deixant-lo fora. Aquest fet, però, tampoc va fer pensar a can Barça i es va dir que "així més descansat" segur que faria una gran temporada. El resultat, s'està veient i ara ja té un peu i mig al Milan, sense que ningú s'escandalitzi, més aviat al contràri.

Ronaldinho és un fill de puta. És un fill de puta perquè s'ha oblidat completament de quina era la seva responsabilitat com a jugador del Barça. És un fill de puta perquè quan tens la qualitat futbolística de la teva part, desaprofitarla és de desgraciats. És un fill de puta perquè una vegada ha tingut la butxaca plena, s'ha pixat a sobre dels seguidors del Barça. Els problemes dins el vestuàri i les diferències que puguin tenir els jugadors entre ells no haurien d'esquitxar mai als aficionats, perquè és això el què passa al final, ja que son ells els que no sopen quan el seu equip perd. Saber això i continuar fent el gos un dia rera l'altre... és de fills de puta.

La culpa de que Ronaldinho es comporti com un fill de puta no és del seu germà. El seu germà és un magnífic agent que fa la seva feina fantàsticament. Tampoc és culpa dels seus companys per no "proferir-li l'estimació necessària" com va tenir la barra de dir ell mateix en alguna ocasió. El culpable tampoc és el president del Barça i les seves baralles amb el seu mentor Sandro Rosell. Ni l'entrenador. Ni l'afició que ha perdut la paciència. La culpa és tota seva. Absolutament seva.

Així doncs, diguem-ho alt i clar. RONALDINHO ETS UN FILL DE PUTA.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Si ell és fill de puta, perquè el seu germa no ho és?, no són fills de la mateixa mare?.
Perquè li dius "astre" i no "desastre"?.
No el volies pel Madrid?, és perquè no ve d'un?........
No sé perquè pregunto tant.

Deivit Tustei ha dit...

Si ell és fill de puta, perquè el seu germa no ho és?, no són fills de la mateixa mare?.


Fill de puta com a insult entès cap a ell. Normalment no penso en les mares quan dic "fill de puta".

Perquè li dius "astre" i no "desastre"?.


Tens raó


No el volies pel Madrid?, és perquè no ve d'un?........


Hauria estat bé per tocar una mica el què no sona al personal.

No sé perquè pregunto tant.

Jo tampoc.



Salut!

AleixRoig ha dit...

La veritat és que no saps que polless dius, no és un fill de puta ni ho serà mai. És un dels jugadors o el jugador amb més qualitat del planeta, ho va demostrar en el seu moment, i ara encara es pot veure que un jugador de trenta-tres anys em sembla jugui com ell juga.Simplement el que li va passar és que després de arribar a can barça i de un equip del no rès que era d'on venia, passar a guanyar una champions dues lligues consecutives, ser titular indiscutible (podriem dir-ho que ho va ser pràcticament a la primera temporada de ser aquí)guanyar 1 pilota d'or i 2 trofeus del fifa world player, ser pichichi i millor jugador de la lliga. De debò creus que a una persona normal no se li pujen els fums? es q si fós jo i guanyés una pilota d'or aniria tant de sobrat que arribaria el meu fracàs, com li ha passat a ell.
PD: avans de dir-li fill de puta a algú, pensa bé el que dius.